فراخوان جذب و ‍پذیرش واحدهای فناور

۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۷ رویداد‌ها اخبار

فراخوان جذب و پذیرش واحدهای فناور

مرکز رشد پژوهشگاه رنگ

مرکز رشد پژوهشگاه رنگ جهت ارائه خدمات حمایتی در جهت ایجاد و توسعه حرفه های جدید و دانش بنیان ، پذیرش و جذب شرکت ها و واحدهای فناور اقدام به ارائه تسهیلات به صاحبان ایده های فناورانه نموده است.

ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت محققین و افراد دارای ایده های برتر ، کمک به تولید و توسعه محصولات قابل عرضه به بازار و ایجاد فضای لازم جهت رشد شرکت های نوپا (دانش بنیان) از اهداف این مرکز          می باشد.

این مرکز خدماتی از قبیل استقرار و امکانات اولیه اداری و رایانه ای ، خدمات آموزشی و مشاوره ای ، خدمات شبکه و اطلاع رسانی و آزمایشگاهی را ارائه می نماید.داشتن ایده محوری مبتنی بر دانش و فناوری ، داشتن توجیه فنی و اقتصادی برای ایده فناورانه خود و برخورداری از گروه کاری مرتبط از شرایط اولیه پذیرش در مرکز می باشد.

لذا بدینوسیله از کلیه مدرسین دانشگاه، دانش آموختگان، دانشجویان، مخترعین، کارآفرینان، شرکتهای خصوصی و واحدهای تحقیق و توسعه جهت ارائه ایده های نوآورانه و تشکیل هسته های فناور در زمینه های  ذیل، دعوت بعمل می آید.

اولویتهای تحقیقاتی مورد پذیرش در مرکز رشد پژوهشگاه رنگ و پوشش

• ساخت پوش رنگهای صنعتی، تزیینی، ساختمانی، دریایی، ترکیبات ضد خوردگی، پوشش­های وی‍ژه، استتار مادون قرمز، جاذب رادار
  • ساخت افزودنی های پوشرنگ، رزین، بتن و ....
  • پوشش های خط لوله
  • سیستم های حفاظت کاتدیک و کنترل خوردگی
  • ساخت نانو کامپوزیتها با کارایی بالا
  • ساخت مواد رنگزای آلی و معدنی: مواد رنگزای غذایی، دارویی، آرایشی، بهداشتی، نساجی، کاغذ، چرم، کاشی و سرامیک، شیشه
  • ساخت و کاربرد مواد رنگزای موظف : لیزر، کریستال­های مایع، شناساگر، سنسور، پزشکی، بیولوژی، جاذب مادون قرمز
  • نانو فناوری رنگ
  • جنبه­های زیست محیطی مواد رنگزا
  • پردازش تصاویر رنگی و نمایش
  • فیزیک رنگ
  • جوهرهای چاپ

متقاضیان می توانند جهت معرفی طرحها و ایده های مرتبط، طرح توجیهی پیشنهادی خود را در قالب کاربرگهای پذیرش در دوره رشد مقدماتی از آدرس وب سایت  مرکز رشد http://cti.icrc.ac.ir  بخش جذب و پذیرش دریافت و به آدرس پست الکترونیکی cti@icrc.ac.ir  ارسال نمایند.

آدرس: تهران،‌ بزرگراه صیاد شیرازی شمالی، خروجی میدان حسین آباد ، ساختمان مهدی‌ طبقه سوم ، واحد 13
  تلفن:  22936867   فکس :  22969774

( ۱ )